SUNWING INDUSTRIEEL CO., LTD.

Tel./WhatsApp: +86 13405329617

E-mail: sunembroidery@hotmail.com  

Skype: sunembroidery     

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

SUNWING INDUSTRIAL CO., LTD.

SUNWING INDUSTRIAL CO., LTD.

1 2 3
SUNWING INDUSTRIAL    CO., LTD. SUNWING INDUSTRIAL    CO., LTD. SUNWING INDUSTRIAL    CO., LTD.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SUNWING
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 70% - 80%

        Sunwing Industrieel Co., Ltd een high-tech onderneming gespecialiseerd in ontwerp, productie, R&D, verkoop en de naverkoopdienst van geautomatiseerde borduurwerkmachine in China is, ervoer vele jaren van innovatie en ontwikkeling, worden wij een bekende fabrikant die van de borduurwerkmachine oplossingen op diverse soorten specificaties en modellen aanbieden. Onze jaarlijkse output is tot 1500 reeksen en de mondiale verkoopnetten die meer dan 30 landen in Europa, Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Afrika worden uitgespreid.

        De de machinereeks van het Sunwingsborduurwerk omvat: de compacte machine van het Desktop enige hoofdborduurwerk, cilindertype de machine van het multi-hoofdborduurwerk, vlakke het borduurwerkmachine van het type multi-hoofd, mengde machine van het type de cording borduurwerk, chenille type & de gemengde machine van het type chenille borduurwerk, enz., en wij kunnen ook machines volgens de speciale eisen van klanten produceren.

         Overeenkomstig het principe van „Prima product, de Prima dienst“, bouwden wij professioneel onderzoek & ontwikkelingsteam en kwaliteitscontroleteam die een waarborg voor onophoudelijk het verbeteren van machineskwaliteit verstrekken en verzekeren de duurzame ontwikkeling van de machines. De voordelen van machines met slimme verschijning, geschikte verrichting, gevoelige patronen van borduurwerk, klein lawaai, laag elektriciteitsverbruik, lange levensduur, enz., het winnen brede appreciatie van klanten.

Contactgegevens
SUNWING INDUSTRIAL CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Sun Xuefeng

Tel.: +86 13405329617

Fax: 86-134-0532-9617

Direct Stuur uw aanvraag naar ons